Паводле рэцэпту старых майстроў мёд абавязкова дадаецца ў башкірскі бальзам. Cклад: спірт этылавы рэктыфікаваны, вышэйшай ачысткі, вада пітная выпраўленая, натуральны ўзмацняльнік густу - колер, сок яблычны спіртаваны, натуральны ўзмацняльнік і фарбавальнік густу - колер, мёд натуральны, вішня, чарніца, курага, чарнасліў, шыпшына, глог, святаяннік, бярозавыя почкі, мацярдушка, арэхі грэцкія, спарыш, кара дуба, рамонак аптэчны, крываўнік, дзьмухавец (корань), дзягіль аптэчны (корань), аер балотны (корань), каляндра, салодка (корань), васілёк сіні, ядлоўцавая ягада, альховыя шышкі, чабор, праполіс, біялагічна актыўны дадатак - эраконд, баркун лекавы, календула (кветкі), ліст крапівы, бадзян (плады), почкі гваздзікі, кардамон, хваёвыя почкі. Крыніца: http://www.bashspirt.ru/inf_prod.php?query3=15&query4=4
|