Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    МАЛІНАВЫ ЛІКЁР

    -1,5 л маліны,

    -3 літра вады

    -800 г цукру

    -1 г. л. цытрынавай кіслаты

    -600 г спірту

    -ці 1200 г гарэлкі

     

    З вады і цукру сварыць сіроп,

    ў канцы варкі дадаць цытрынавую кіслату.

    Ягады маліны выкласці ў рондаль і заліць кіпячым сіропам.

    Адразу накрыць вечкам.

    Калі астыне, паставіць на суткі ў халадзільнік.

    Потым працадзіць і дадаць спірт ці гарэлку.

    Ўзбоўтаць і пакінуць, няхай разыйдзецца спірт і выпадзе асадак.

    Лікёр можна рабіць з вішань, сліў, толькі плады трэба патаўкчы.

    Лепш браць спірт, чым гарэлку,

    таму што яна як бы выветрываецца ў лікёры праз некаторы час.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (15.11.2014)
    Праглядаў: 305 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar