Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    ЛІКЁР МАРАСКІНА II

    -вішнёвыя костачкі – 100 г

    - ваніль - 1 дробка

    - настойка язміну – 50 г

    - вішнёвы сіроп – 50 г

    - спірт - 2 л.

    - вада - 1 л

    - цукру – 2 кг

     

    З вады і цукру падрыхтоўваюць сіроп.

    Затым бяруць вішнёвыя костачкі, таўкуць іх, дадаюць дробку ванілі.

    Заліваюць 1 шклянкай вады і кіпяцяць на малым агні 15 хвілін.

    Адвар працаэджваюць і злучаюць з сіропам.

    Да гэтай сумесі дадаюць настойку язміну, вішнёвы сіроп і 2 л спірту.

    Усё добра змешваюць і настойваюць у цёплым месцы 1 месяц.

    Пасля гэтага працэджваюць, разліваюць у бутэлькі.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (15.11.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar