Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    РУЖОВЫ ЛІКЁР

    -сухія пялёсткі руж

    -гарэлка ці спірт

    -цукар

    -мёд

    -ванілін

     

    Вазьміце пялёсткі завялых руж

    і падсушыце іх (сухія пялёсткі добра захоўваюцца).

    У слоік насыпце пялёсткі прыкладна 2/3 аб’ёма і заліце гарэлкай

    ці спіртам, накрыйце вечкам і пастаўце на падваконнік на сонейка.

    Праз 2 месяца працадзіце, калі ў вас быў спірт развядзіце вадой,

    на 0,5 л дадайце ваніліну трошкі, 1 ст. лыжку цукру

    і 1 ст.лыжку мёда (мёд можна замяніць цукрам).

    Добра размяшайце, яшчэ раз працадзіце і лікёр гатовы.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (15.11.2014)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar