Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    РУЖОВЫ ЛІКЁР

    -кветкі руж - колькі сыдзе

    -спірт - колькі сыдзе

    -вада ружовая - 400-600 г

    -цукар - 800 г

     

    Збярыце толькі што распусціўшыяся бутоны руж,

    абрэжце ў іх белыя кончыкі, складзіце ў бутлю

    і заліце спіртам так, каб ён толькі пакрыў пялёсткі.

    Склад пастаўце на сонца на тры дні.

    Затым спірт зліце, бутоны выкіньце

    і гэтым жа спіртам заліце свежыя бутоны.

    Потым усё гэта паўторыце яшчэ раз.

    Атрыманы настой як след працадзіце.

    Далей прыгатуйце ружовую ваду

    пры дапамозе дыстыляцыйнага апарата.

    Прыгатуйце сіроп з 400-600 г ружовай вады

    і 800 г цукру і развядзіце яго настоеным на бутонах спіртам

    як паказана вышэй.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (15.11.2014)
    Праглядаў: 325 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar