Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    ГАРБАТНЫ ЛІКЁР

    На 1 л:

    -цукар -125 г

    -гарбата чорная -25 г

    -каньяк -0.25 л

    -брэндзі -0.25 л

    -ваніль(струк) -1 шт

     

    Цукар змяшаць з 0,125 л вады ў шырокім, цяжкім рондалі

    і, памешваючы, давесці на слабым агні да кіпення.

    Кіпяціць каля 2 хвілін, не размешваючы.

    Зняць рондаль з пліты і даць змесціву астыць.

    У заварачны чайнічак пакласці гарбату і ўліць 0,6 л кіпеню.

    Даць запарцы настаяцца каля 2 хвілін.

    Затым працадзіць яе праз падсітак.

    Змяшаць запарку з цукровым сіропам, а затым - з каньяком ці брэндзі.

    Графін спаласнуць гарачай вадой і напоўніць яго лікёрам.

    Струк ванілі разрэзаць уздоўж і пакласці ў графін.

    Затым шчыльна яго закаркаваць.

    Вытрымайце лікёр у прахалодным і цёмным месцы,

    сама меней, 1 тыдзень.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 137 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar