Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    РУЖОВЫ ЛІКЁР ПА ПРОСЬБЕ КУЛІНАРА СЛІМАК

    На 1 літр гатовага напоя:

    -пялёсткі ружы ці шыпшыны (пераважней), колькі ўлезе бітком у слоік аб'ёмам 1 літр;

    -0,7 кг цукру;

    -1 літр гарэлкі

    -ці 0,5 л. спірту;

     

    Пялёсткі ружы ці шыпшыны складваем пластамі ў 3-літровы слоік

    і перасыпаем цукрам кожны пласт, злёгку ўтрамбоўваючы.

    Пакідаем слоік у цёплым месцы на святле на 3-4 сутак,

    пакуль не выступіць сок.

    Затым уліваем 0,5 л гарэлкі

    ці разводзім дыстыляванай вадой 250 мл спірту да аб'ёму 500 мл.

    Зачыняем паліэтыленавым вечкам і ставім у цёмнае цёплае месца

    на 31 суткі, кожны дзень узбоўтваем змесціва слоіка.

    Далей уліваем яшчэ 0,5 л гарэлкі (ці разведзенага спірту)

    і вытрымліваем яшчэ 10 сутак, без узбоўтвання.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 296 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar