Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    РУЖОВЫ ЛІКЁР

    -пялёсткі руж - 1 кг

    -гарэлка - 1 л

    -цукар - 2 кг

    -вада - 800 мл

    -фарбавальнік харчовы - колькі сыдзе

     

    Сабраць толькі што распусціўшыяся бутоны руж,

    пялёсткі скласці ў бутлю, заліць гарэлкай так,

    каб яна іх ледзь пакрывала.

    Паставіць на сонца на тры дні, затым ваду зліць.

    Паўтарыць гэту працэдуру тры разы.

    Працадзіць. Для колеру дадаць харчовы фарбавальнік.

    Настой развесці сіропам, прыгатаваным з вады і цукру, у суадносінах 1:1.

    Разліць па бутэльках, закаркаваць.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (15.11.2014)
    Праглядаў: 130 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar