-мякаць цяляціны - 500 г
-баравікі - 100 г
-яйка - 1 шт.
-белае віно сухое - 2 ст. лыжкі
-салодкі перац - 2 шт.
-морква - 1 шт.
-цукіні - 1 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1 галоўка
-памідоры - 2 шт.
-аліўкавы алей - 2 ст. лыжкі
-соль
Грыбы адварыць на пару і дробна нарэзаць. Мякаць цяляціны прапусціць праз мясасечку, дадаць грыбы, яйка, віно, пасаліц ь і перамяшаць. З фаршу сфармаваць катлеты. Выкласці іх на рашотку параваркі і рыхтаваць 30 хвілін. Моркву, цукіні, салодкі перац, памідоры і цыбулю буйна нарэзаць і прыпусціць да гатовасці з даданнем алею. Пры падачы гарніраваць катлеты прыпушчанай гароднінай і аформіць зелянінай пятрушкі
|