-500 г мякаці цяляціны,
-100 г зялёных аліў без костачкі,
-100 г шампіньёнаў,
-2 зубчыка часныку,
-3 сырых яйка,
-1 лустачка белага хлеба,
-2-3 ст. лыжкі слівак,
-масла,
-чорны молаты перац,
-соль.
Мякаць цяляціны пракруціць праз мясасечку, дадаць замочаны ў сліўках белы хлеб, дробна нарэзаныя шампіньёны, алівы, здробнены часнык і жаўткі. Пасаліць, паперчыць, старанна вымешаць фарш. Сфармаваць невялікія плоскія катлеты і пакласці іх на бляху, змазаную маслам. Запякаць у духоўцы, нагрэтай да 220 градусаў 20-25 хвілін.
|