Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 260
    Паказана матэрыялаў: 151-200
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Мяса вымыць, абсушыць папяровай сурвэткай. Перад смажаннем мяса пасыпаць соллю і перцам; смажыць ростбіф у невялікім сатэйніку ці патэльні (лепш чыгуннай) з разагрэтым маслам на працягу 7-15 хвілін (у залежнасці ад таго, якім мяса павінна быць: слаба-прапражаным, сярэдне-прапражаным ці цалкам прапражаным).

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса - выразку, спінную і паяснічную часткі - пасыпаць соллю, перцам, пакласці ў сатэйнік ці бляху з вельмі гарачым тлушчам так, каб паміж кавалкамі мяса былі інтэрвалы не меней 0,5 см, і абсмажыць на моцным агні да утварэння скарыначкі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса наразаюць так, каб атрымаліся вялікія лустачкі, якія адбіваюць асцярожна, каб нідзе не парвалася. Сала наразаюць дробнымі кубікамі. Траціну дробна нарэзанай цыбулі адкладаюць. Мяса абсмажваюць у смальцы абапал, а ў гэтым жа тлушчы тушаць дзве трэціх часткі цыбулі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыйце і вытрыце насуха сурвэткай, пакладзіце яго ў міску, дадайце 2 вычышчаных зубчыка часныку. Адзін з апельсінаў нарэжце кружкамі, з 2 пакінутых выдушыце сок у міску з мясам, туды ж выдушыце сок з цытрыны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Абчысціўшы 15-20 фунтаў ростбіфа, перавязаць яго ніткамі, пасыпаць лустачкамі цыбулі, абліць у каменным кубку 1 1/2 шклянкамі праванскага алею, пакінуць так да другога дня, часта перагортваючы і абліваючы гэтым алеем.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Часнык здушыце і змяшайце з дробна пасечанай зелянінай, чорным молатым перцам, паніровачнымі сухарамі і соллю. Мяса парэжце лустачкамі таўшчынёй не меней 2 см., натрыце раней прыгатаванай сумессю і падсмажце абапал на сметанкавым масле да гатовасці.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса памыйце, вытрыце насуха сурвэткай, пакладзіце на патэльню з растопленым сметанкавым маслам, змесціце ў духоўку і смажце 15 хвілін. Пасля гэтага пасаліце, паперчыце і яшчэ 15 хвілін смажце, увесь час паліваючы сокам, якія вылучаеццв падчас смажання.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыйце і вытрыце насуха сурвэткай. На сметанкавым масле падсмажце частку здрабнёнай зеляніны шалвеі і мяты. Мяса паліце сокам, выціснутым з палоўкі цытрыны, пакладзіце на патэльню і змесціце ў духоўку на 15 хвілін.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса цэлым кавалкам адбіць, саліць яго не варта. Патэльню моцна разагрэць і, паклаўшы на яе тлушч і мяса, засунуць у моцна разагрэтую печ.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Патушыце лустачкі кабачкоў (цукіні) у кіпячай салёнай вадзе на працягу 3 хвілін, пакуль мякаць не стане далікатнай; астудзіце. Разрэжце авакада напалову, выміце костачку і пакладзіце мякаць у міксер. Дадайце кабачкі (цукіні) і змешвайце да атрымання аднастайнай масы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыйце, вытрыце насуха сурвэткай, змесціце ў духоўку і смажце на працягу 15 хвілін, затым пасаліце, паперчыце і смажце яшчэ 15 хвілін, увесь час паліваючы вылучыўшымся падчас смажання сокам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Размарын і шалвею дробна нарэжце, часнык стаўчыце, дадайце цытрынавую цэдру і ўсё разам злёгку падсмажце на алеі, дадайце перац, соль і сок, выціснуты з цытрыны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыйце і абсушыце сурвэткай. На патэльні растапіце сметанкавае масла і смажце ростбіф 15-20 хвілін. Затым паліце яго сокам, які вылучыўся падчас смажання, і сокам, выціснутым з палоўкі цытрыны, смажце яшчэ на працягу 15-20 хвілін, да гатовасці.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыйце і насуха вытрыце сурвэткай. Часнык здушыце і змяшайце са сметанкавым маслам. Гэтай сумессю абшмаруйце мяса, затым змесціце яго ў духоўку і смажце на працягу 15 хвілін.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыйце і абсушыце сурвэткай. Гваздзічку здрабніце, змяшайце з карыцай, соллю, чорным молатым перцам і пасечанай зелянінай пятрушкі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыйце, насуха вытрыце сурвэткай, змесціце ў духоўку і смажце 15 хвілін, увесь час яго перагортваючы. Затым абшмаруйце яго апельсінавым джэмам, ізноў пастаўце ў духоўку і смажце да гатовасці.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэжце на 8 лустачак, пасаліце, паперчыце. Салодкі перац і агуркі нарэжце саломкай.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэжце на парцыённыя кавалкі, адбіце, пасаліце і абсмажце амаль да гатовасці. Раскладзіце па парцыённых патэльнях. Зеляніну дробна пасечыце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Біфштэксы абсмажыць на частцы алею да утварэння румянай скарыначкі. Цыбулю нарэзаць паўколамі, бульбу - кружочкамі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    У глыбокай місцы перамяшаць плаўленыя сыркі, дробна нарэзаныя агуркі і гарчыцу. Выкласці прыгатаваную сумесь на 4 біфштэкса.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Струк перцу разрэзаць уздоўж напалову, прамыць і выдаліць насенне. Памідоры, выдаліўшы падставы пладаножак, буйна нарэзаць. Цыбулю і часнык ачысціць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы дробна пасечыце, злучыце з фаршам, яйкам, пасаліце, паперчыце і перамяшайце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Падрыхтоўка біфштэксу шасер - з выразкі з грыбамі, памідорамі, эстрагонам і соусам з белага віна - пачынаецца з награвання масла ў сатэйніку.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну прапусціце праз мясасечку, дадайце жаўток, масла, соль, перац і сечаную цыбулю. Атрыманую масу вымесіце і сфармуйце 8 тонкіх аладак, якія складзіце парамі, змяшчаючы паміж імі па лустачцы сыра.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Вяндліну прапусціць праз мясасечку. Палову цыбулі, корань салеры, сала нарэзаць дробнымі кубікамі і разам з вяндлінай і дробна сечанай зелянінай падмяшаць да фаршу.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса прамыць, абсушыць, нарэзаць парцыённымі кавалкамі таўшчынёй 2 см, злёгку адбіць, пасаліць, паперчыць і абсмажыць на разагрэтым да 150-180 °С алеі да утварэння залацістай падрумяненай скарыначкі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна пасечыце, злучыце з аліўкавым алеем. Ялавічыну нарэжце парцыённымі кавалкамі, злёгку іх адбіце, натрыце здробненым перцам і зелянінай, вышмаруйце сумессю аліўкавага алею з цыбуляй і пастаўце ў халадзільнік на 12 гадзін.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы ачысціце, прамыйце, нарэжце і злучыце з фаршам. Дадайце яйка, соль, перац і перамяшайце фарш.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Фарш пасаліце, паперчыце, развядзіце вадой ці малаком, перамяшайце і сфармуйце з яго 8 біфштэксаў. Сыр разамніце і перамяшайце з гарчыцай.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Вяндліну, салеру і 1 галоўку цыбулю прапусціце праз мясасечку і змяшайце з фаршам. Дадайце цытрынавы сок, кары, частку зеляніны, молаты перац, соль, яйка і сухары, перамяшайце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю ачысціце, здрабніце, абсмажце з часткай алею без змены колеру. Ялавічыну пасечыце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    З выразкі пад прамым кутом наразаюць біфштэкс таўшчынёй 20-30 мм, злёгку адбіваюць, пасыпаюць соллю, перцам. Смажаць біфштэкс на патэльні з разагрэтым тлушчам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Награваюць масла ў сатэйніку.

    2. Злёгку соляць і перчаць біфштэксы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэжце папярок валокнаў, адбіце, надайце форму авала, запраўце соллю, перцам, вышмаруйце гарчыцай, абсмажце на масле. Бульбу нарэжце кружочкамі і абсмажце з цыбулінай, нарэзанай паўколамі, запраўце соллю, перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    У разагрэтым алеі абсмажце цыбулю і нарэзаныя лустачкамі грыбы. Сварыце струкі фасолі ў невялікай колькасці падсоленай вады.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Біфштэкс нарэжце з выразкі пад прамым кутом таўшчынёй 20-30 мм, злёгку адбіце, пасыпце соллю, перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэжце на парцыённыя кавалкі таўшчынёй 2-3 см, пасаліце, паперчыце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Біфштэксы рыхтуюць з ялавічнай выразкі, наразаючы мякаць таўшчынёй 2-3 см. Прыціснеце біфштэкс да здробненых арэхаў адным бокам, а затым - другім.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну нарэжце парцыённымі кавалкамі, злёгку адбіце, натрыце здробненым перцам і зелянінай фенхеля.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Прамытае і вычышчанае ад плёнак мяса разрэжце папярок валокнаў на 4 парцыённых кавалка. Адбіце мяса і надайце круглую форму таўшчынёй 1,5-2 см. Пасыпце мукой, пасаліце непасрэдна перад смажаннем.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 76 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Вяндліну, салеру (корань) і рэпчатую цыбулю прапускаюць праз мясасечку і змешваюць з сечаным мясам. Мяса запраўляюць сокам цытрыны і парашком "кары".

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.07.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну разам з вэнджаным салам прапускаюць праз мясасечку. Прамыты рыс злёгку падсмажваюць у невялікай колькасці тлушчу, заліваюць вадой і вараць да гатовасці.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса прапускаюць двойчы праз мясасечку. Дробна нарэзаныя грыбы тушаць з дробна нарэзанай цыбуляй і сечаным часныком да паўгатовасці.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Усё прапусціць праз мясасечку, сфармаваць катлеты, абкачаць у муце ці сухарах і смажыць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса прапусціць праз мясасечку разам з замочаным у малацэ хлебам. Здробненую сумесь вымешаць з соллю, чорным перцам, кменам, духмяным перцам, дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі і вытрымаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Булку замачыце ў малацэ, адцісніце. Мяса нарэжце і разам з булкай і цыбуляй двойчы прапусціце праз мясасечку. Дадайце яйка, пасаліце, паперчыце і перамяшайце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Падсмажыць 1,5-2 кг бараніны (нарэзаную кавалкамі, лустамі і ў выглядзе катлет) са 100 г масла ці баранавага тлушчу. Перад гэтым бараніну нацерці соллю і перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 68 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Змалоць свініну, дадаўшы цыбулю, кроп і спецыі і замочаны ў малацэ хлеб.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 59 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Адбіце 300 г свініны на костачцы, 40 г белых сушоных грыбоў адварыце, цыбуліну нарэжце і абсмажце. Цыбулю і грыбы перамяшайце, загарніце ў свініну, абкачайце ў гарбатнай лыжцы мукі, памачыце ў яйка і запаніруйце ў сухарах. Падсмажце ў тлушчы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 59 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць са свіной карэйкі катлеты з костачкай ці парцыённыя кавалкі з паяснічнай часткі (без костачкі), зачысціць іх, паскладаць у адзін шэраг у глыбокі сатэйнік, пасаліць, заліць булёнам, звараным з неабсмажаных свіных костак, дадаць рэпчатую цыбулю, моркву, пятрушку, нарэзаныя лустачкамі, зачыніць посуд вечкам і прыпускаць мяса да гатовасці.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 65 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)