Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАТЛЕТЫ СА СВІНІНЫ ПАРАВЫЯ

    -155 г карэйкі свіной,

    -15 г карэнняў і цыбулі,

    -25 г грыбоў свежых,

    -15 г масла сметанкавага,

    -5 г мукі пшанічнай,

    -1 цытрына ці 1 г цытрынавай кіслаты,

    -150 г гарніру

     

    Нарэзаць са свіной карэйкі катлеты з костачкай ці парцыённыя кавалкі з паяснічнай часткі (без костачкі), зачысціць іх, паскладаць у адзін шэраг у глыбокі сатэйнік, пасаліць, заліць булёнам, звараным з неабсмажаных свіных костак, дадаць рэпчатую цыбулю, моркву, пятрушку, нарэзаныя лустачкамі, зачыніць посуд вечкам і прыпускаць мяса да гатовасці. Каб надаць мясу бялейшы колер, разам з булёнам дадаць цытрынавы сок ці адпаведную (па густу) колькасць растворанай у вадзе цытрынавай кіслаты. Можна дадаць таксама белае сухое вінаграднае віно (10 л). За 15-20 хвілін да канчатка варкі ў посуд з мясам пакласці грыбы свежыя белыя ці шампіньёны; дробныя грыбы ці шампіньёны можна пакласці цэлымі капялюшыкамі, а буйныя варта разрэзаць на лустачкі. Гатовыя катлеты перакласці ў іншы посуд, булён працадзіць і, адлучыўшы баравікі ці шампіньёны, прыгатаваць на ім "Паравы соус". Пры падачы пакласці катлеты на талерку, побач рассыпістую рысавую кашу, клёцкі з мукі ці манных круп ці адвараную дамашнюю локшыну і пасыпаць цёртым сырам. На катлету пакласці грыбы і паліць соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 169 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar