Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    АНГЕЛЬСКІ РОСТБІФ

    -1 кг грудзінкі,

    - соль,

    -тлушч для пячэння.

     

    Мяса цэлым кавалкам адбіць, саліць яго не варта. Патэльню моцна разагрэць і, паклаўшы на яе тлушч і мяса, засунуць у моцна разагрэтую печ. Уся складанасць падрыхтоўкі ростбіфа складаецца ў тым, што мяса павінна адразу засмажыцца з усіх бакоў і на ім павінна ўтварыцца румяная хрумсткая скарыначка. Смажыць 10 хвілін, пасля чаго пасаліць і, часта паліваючы вылучыўшымся сокам, працягваць пячэнне яшчэ 15 хвілін ужо на невялікім агні. Гатовае мяса павінна ўсярэдзіне застацца сакавітым і ружовым. Падаваць ростбіф варта цэлым кавалкам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 216 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar