-мяса - біфштэксы з выразкі - 4 шт.
-памідоры - 4 шт.
-фасоль струкавая - 200 г
-цыбуля-шалот ці цыбуля-сеянец - 10 галовак
-віно чырвонае вінаграднае - 90 г
-грыбы свежыя - 700 г
-цукар - 1 г. лыжка
-масла топленае - 2 ст. лыжкі
-алей - 1 ст. лыжка
-соль
-перац
-зеляніна
У разагрэтым алеі абсмажце цыбулю і нарэзаныя лустачкамі грыбы. Сварыце струкі фасолі ў невялікай колькасці падсоленай вады. Памідоры разрэжце напалову, раскладзіце на змазанай маслам блясе, пасыпце перцам і цукрам і запякайце ў духоўцы 2-4 хвіліны. Біфштэксы злёгку адбіце, абсмажце ў разагрэтым топленым масле, пасаліце і паперчыце. Паліце віном і добра прагрэйце. Пры падачы выкладзіце біфштэкс на талерку, раскладзіце вакол гародніну і грыбы і паліце утварыўшымся на патэльні сокам. Аформіце галінкамі зеляніны.
|