-ялавічына (выразка) - 2 біфштэксы
-арэхі сечаныя - 40 г
-масла топленае - 2 сталовыя лыжкі
-брэндзі - 3 сталовыя лыжкі
-сліўкі густыя - 150 г
Біфштэксы рыхтуюць з ялавічнай выразкі, наразаючы мякаць таўшчынёй 2-3 см. Прыціснеце біфштэкс да здробненых арэхаў адным бокам, а затым - другім. Разагрэйце топленае масла. Пакладзіце біфштэксы і абсмажце абапал. Дадайце соль па густу. Заліце брэндзі і трохі падагрэйце. Разагрэйце; патрасіце патэльню. Дачакайцеся, пакуль агонь не загасне. Уліце сліўкі да біфштэксу і прагрэйце пры памешванні, пакуль не атрымаецца густы соус. Запраўце спецыямі па жаданні. Падайце біфштэксы са смажанай ці печанай бульбай, паліце прыгатаваным соусам.
|