Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ "АПЕЛЬСІНАВАЯ КАЗКА"

    -1 кг ялавічыны,

    -1 кубік мяснога булёна,

    -1/2 ст. густой смятаны,

    -2 ст. л. мукі,

    -1 кг кветкавай капусты,

    -2 ст. л. апельсінавага джэма,

    -2-3 апельсіна,

    -свежая зеляніна шалвеі,

    - свежая зеляніна мяты,

    -чорны молаты перац,

    -соль,

    -2-3 шт. гваздзікі.

     

    Мяса вымыйце, насуха вытрыце сурвэткай, змесціце ў духоўку і смажце 15 хвілін, увесь час яго перагортваючы. Затым абшмаруйце яго апельсінавым джэмам, ізноў пастаўце ў духоўку і смажце да гатовасці. Капусту пакладзіце ў рондаль разам з цыбуляй, гваздзікай, знятай з 1 апельсіна цэдрай, сокам, выціснутым з 1 апельсіна, шалвеяй і мятай, заліце 1/2 л булёна, давядзіце да кіпення і варыце некалькі хвілін. Гатовую кветкавую капусту разамніце з цыбуляй і мякаццю пакінутых апельсінаў. Вылучыўшыйся падчас смажання мяса сок змяшайце са смятанай і адварам з-пад гародніны, давядзіце да кіпення, дадайце муку і варыце, памешваючы, да загусцення. Затым дадайце ў соус соль і перац. Перад падачай да стала, выкладзіце ростбіф на талерку і заліце соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 192 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar