Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ "АПОШНЯЯ ВЯЧЭРА НА "ТЫТАНІКУ"

    -1 кг свежай ялавічнай выразкі,

    -3 ст. л. сметанкавага масла,

    -2 салодкіх балгарскіх перцу (пажадана рознага колеру),

    -2 ст. л. аліўкавага алею,

    -3 галоўкі рэпчатай цыбулі,

    -1 галоўка цыбулі-батуна,

    -1/2 кг курынай паляндвіцы,

    -2 зубчыка часныку,

    -2 ст. л. крухмалу,

    -1/2 цытрыны,

    -112 г кансерваваных ананасаў,

    -200 г кансерваваных персікаў,

    -4 ст. л. таматавай пасты,

    -2 кубіка грыбнога булёна,

    -200 г кансерваваных грыбоў,

    -4 ст. л. соевага соусу,

    -зялёная цыбуля,

    -зеляніна шалвеі,

    - зеляніна мяты,

    -чорны молаты перац,

    -соль.

     

    Мяса вымыйце і вытрыце насуха сурвэткай. На сметанкавым масле падсмажце частку здрабнёнай зеляніны шалвеі і мяты. Мяса паліце сокам, выціснутым з палоўкі цытрыны, пакладзіце на патэльню і змесціце ў духоўку на 15 хвілін. Пасля гэтага пасаліце і паперчыце ростбіф і смажце яшчэ 15-20 хвілін, увесь час паліваючы яго сокам, які вылучаецца падчас смажання, змяшанага з запраўленым зелянінай сметанкавым маслам. Перац, цыбулю і часнык пачысціце і дробна парэжце, злёгку прыпусціце ў алеі, дадайце да іх трохі соку з-пад ананасаў і персікаў, уліце булён і марынад з-пад грыбоў. Грыбы асобна злёгку падсмажце на алеі і перакладзіце ў рондаль з гароднінай. Затым дадайце соевы соус і таматавую пасту, усыпце крухмал. Давядзіце сумесь да кіпення, астудзіце і дадайце ў яе кавалачкі ананасаў і дробна парэзаныя персікі. Пасыпце атрыманы соус рэзкімі затаўкамі. Перад падачай да стала выкладзіце ростбіф на талерку і заліце густым соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 219 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar