-ялавічына - 600 г мякаці
-лісічкі - 100 г
-бульба вараная - 4 шт.
-цыбуля рэпчатая - 2 галоўкі
-хлеб (крутоны) - 4 шт.
-агуркі марынаваныя - 150 г
-гарчыца - 1 ст. лыжка
-алей - 2 ст. лыжкі
-смятана - 1/2 шклянкі
-соль па густу
-чорны перац па густу
Мяса нарэжце папярок валокнаў, адбіце, надайце форму авала, запраўце соллю, перцам, вышмаруйце гарчыцай, абсмажце на масле. Бульбу нарэжце кружочкамі і абсмажце з цыбулінай, нарэзанай паўколамі, запраўце соллю, перцам. Для соусу лісічкі адварыце, буйна нарэжце, абсмажце на масле з дробна сечанай пакінутай цыбуляй, дадайце соль, перац, смятану і тушыце 2-3 хвіліны. На сярэдзіну талеркі выкладзіце бульбу, крутон, на крутон пакладзіце біфштэкс. Аформіце марынаванымі агуркамі. Соус падайце асобна.
|