Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ "ІЗЮМІНКА"

    -800 г ялавічыны,

    - 5 ст. л. сметанкавага масла,

    - 2 зубчыка часныку,

    -2 кубіка мяснога булёна,

    -зялёная цыбуля,

    -зеляніна кропу,

    - зеляніна пятрушкі,

    - зеляніна базіліка,

    - зеляніна кінзы,

    -300 г рысу,

    -1 ст. л. соуса чылі,

    -1 г. л. клубнічнага джэма,

    -1 г. л. воцату,

    -молаты чорны перац,

    -соль.

     

    Мяса вымыйце і насуха вытрыце сурвэткай. Часнык здушыце і змяшайце са сметанкавым маслам. Гэтай сумессю абшмаруйце мяса, затым змесціце яго ў духоўку і смажце на працягу 15 хвілін. Затым мяса пасаліце, паперчыце і змесціце ў духоўку яшчэ на 15 хвілін. Рыс абсмажце ў сметанкавым масле, заліце 1/2 л булёна і тушыце на сярэднім агні 20-30 хвілін. Зялёную цыбулю парэжце і абсмажце на сметанкавым масле. Дадайце да цыбулі 1/4 л булёна, праварыце соус на павольным агні, затым дадайце да яго клубнічны джэм, воцат і соус чылі. Запраўце рыс соусам з зелянінай. Перад падачай да стала выкладзіце ростбіф на талерку, а на гарнір - рыс. Зверху ростбіф пасыпце сумессю з дробна пасечанай пятрушкі, кінзы і базіліка.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 195 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar