-мякаць ялавічыны - 400 г
-сыр цвёрды - 4 лустачкі
-цыбуля рэпчатая - 1 галоўка
-масла сметанкавае - 1 ст. лыжка
-жаўток яечны - 1 шт.
-перац чорны молаты,
-соль па густу
Ялавічыну прапусціце праз мясасечку, дадайце жаўток, масла, соль, перац і сечаную цыбулю. Атрыманую масу вымесіце і сфармуйце 8 тонкіх аладак, якія складзіце парамі, змяшчаючы паміж імі па лустачцы сыра. Паскладайце біфштэксы ў змазаную маслам форму і рыхтуйце 15 хвілін у рэжыме ніжэй сярэдняй магутнасці пры 160 °С. Праз 7 хвілін пасля пачатку падрыхтоўкі перавярніце. Падавайце з рассыпістай грачанай кашай, аформіўшы зелянінай
|