Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ, СМАЖАНЫ НА РАЖНЕ

    -15-20 ф. ростбіфа,

    -1 ст. праванскага масла,

    -васковая папера,

    -1/4 ф. чухонскага масла,

    - 2-3 цыбуліны,

    -хрэн,

    -соль,

    - перац.

     

    Абчысціўшы 15-20 фунтаў ростбіфа, перавязаць яго ніткамі, пасыпаць лустачкамі цыбулі, абліць у каменным кубку 1 1/2 шклянкамі праванскага алею, пакінуць так да другога дня, часта перагортваючы і абліваючы гэтым алеем. Потым пасаліць, абсыпаць перцам, абгарнуць у васковую паперу, нашмараваную чухонскім маслам, прымацаваць да ражна, смажыць 3-4 гадзіны, паліваючы сокам, які будзе сцякаць на падстаўленую тоўстую пасудзіну ці бляху. За 15 хвілін зняць паперу, пасаліць з усіх бакоў і даць смажаніне падрумяніцца.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 220 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar