-фарш ялавічны - 400 г
-вяндліна - 100 г
-рэпчатая цыбуля - 2 шт.
-корань салеры - 1/2 шт.
-яйка - 1 шт.
-яблыкі - 2 шт.
-салодкі перац - 2 шт.
-цытрынавы сок - 1 ст. лыжка
-паніровачныя сухары - 2 ст. лыжкі
Заправа:
-кары - 1/2 г. лыжкі
-зеляніна пятрушкі сечаная - 3 ст. лыжкі
-алей - 4 ст. лыжкі
-перац чырвоны молаты ,
- соль па густу
Вяндліну, салеру і 1 галоўку цыбулю прапусціце праз мясасечку і змяшайце з фаршам. Дадайце цытрынавы сок, кары, частку зеляніны, молаты перац, соль, яйка і сухары, перамяшайце. З прыгатаванай масы сфармуйце біфштэксы і абсмажце іх на частцы масла. Асобна абсмажце кружочкі яблыкаў, цыбулю і салодкі перац, нарэзаныя кольцамі. Перад падачай на кожны біфштэкс паскладайце кружочкі яблыкаў і гародніну, пасыпце іх молатым перцам і зелянінай. Гарніруйце адвараным рысам.
|