Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ "ТРОПІКІ"

    -800 г ялавічыны,

    -3-4 зубчыка часныку,

    -3 апельсіна,

    -1 л зеляніны базіліка,

    -1 ст. л. мёда,

    -100 г аліў,

    -молаты чорны перац,

    -соль.

     

    Мяса вымыйце і вытрыце насуха сурвэткай, пакладзіце яго ў міску, дадайце 2 вычышчаных зубчыка часныку. Адзін з апельсінаў нарэжце кружкамі, з 2 пакінутых выдушыце сок у міску з мясам, туды ж выдушыце сок з цытрыны. Зачыніце міску вечкам і пакіньце мяса марынавацца на 2 гадзіны.

    Пакінуты часнык здушыце і змяшайце з дробна пасечанай зелянінай базіліка і мёдам. Выміце мяса з марынаду, абшмаруйце сумессю з мёда і спецый, затым змесціце ў духоўку і смажце 20 хвілін.

    Па заканчэнні гэтага часу паліце мяса пакінутым пасля замочвання мяса марынадам і смажце яшчэ 30 хвілін, паліваючы мяса час ад часу вылучыўшымся сокам.

    Затым дадайце да мяса алівы, нарэзаны кружкамі апельсін і смажце яшчэ 20 хвілін. Перад падачай да стала ўпрыгожце ростбіф дрлькамі свежага апельсіна і алівамі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 217 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar