Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 260
    Паказана матэрыялаў: 101-150
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Мяса нарэзаць кавалкамі папярок валокнаў таўшчынёй да 1 см, адбіць, апырскаць цытрынавым сокам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    З тонкага ці тоўстага краю або верхняй ці ўнутранай часткі задняй нагі ялавічыны нарэзаць мяса папярок валокнаў лустамі таўшчынёй 10-12 мм. адбіць да таўшчыні 7-8 мм, пасыпаць соллю і перцам,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 150 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса зачысціце ад плёнак і сухажылляў. Нарэжце на порцыі папярок валокнаў таўшчынёй 1,5-2 см, адбіце, пасаліце,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 160 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса памыць, нарэзаць на парцыённыя кавалкі таўшчынёй 1 -2 см, адбіць,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 149 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса ачысціць ад плёнак і сухажылляў. Нарэзаць папярок валокнаў парцыённымі кавалкамі таўшчынёй 1,5-2 см, адбіць, пасаліць, паперчыць, намачыць у льезоне (сумесь яйка з невялікай колькасцю вады ці малака) і запаніраваць у сухарах.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 153 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса (выразку) прамыць, зачысціць ад сухажылляў, нарэзаць парцыённымі кавалкамі таўшчынёй! 1/2-2 см і адбіць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса (выразку) абмыць, зачысціць ад сухажылляў, нарэзаць парцыённымі кавалкамі таўшчынёй 1,5-2 см і адбіць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Рамштэкс падрыхтоўваецца з плоскай часткі ялавічнага тонкага краю, з якога выняты косткі, для мяккасці які знаходзіўся 4-5 дзён на лёдзе ці ў халодным месцы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Вымытае і абсушанае мяса нарэзаць на парцыённыя кавалкі таўшчынёй прыкладна 1 см.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 134 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Тонкі ці тоўсты край, верхнюю ці ўнутраную частку задняй нагі зачысціць ад плёнак і сухажылляў, нарэзаць папярок валокнаў па адным кавалку на порцыю, адбіць да таўшчыні 0,5 - 0,6 см і надрэзаць кончыкам нажа сухажыллі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Выразку тонка наразаюць, адбіваюць, мачаюць у яйка, паніруюць у сухарах, абсмажваюць на сметанкавым масле.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэзаць парцыённымі кавалкамі, адбіць, пасаліць, падраўняць краі і абсмажыць з двух бакоў на топленым масле.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца рамштэкс традыцыйна з выразкі ялавічнай. Кавалкі наразаюцца папярок валокнаў таўшчынёй не меней 1 см і адбіваюцца.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Чысцім бульбу і адварваем яе да гатовасці ў падсоленай вадзе.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Мяса для рамштэксу нарэзаць папярок валокнаў на лусты таўшчынёй 1-1,5 см. Злёгку адбіць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    1 кг цяляціны ад паляндвічнай часткі нарэзаць на 5-6 кавалкаў, адбіць іх, пасаліць і абсмажыць, як біфштэкс.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    На рамштэксах некалькі разоў надрэзаць тоўстыя краі, лустачкі мяса папрамакаць сурвэткай і пасыпаць перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Для марынаду, змяшайце арэгано, часнык, воцат і алей. Змясціце стэйк на талерку і заліце паловай марынаду.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыць, ачысціць ад сухажылляў, нарэзаць парцыённымі кавалкамі і адбіць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 133 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Паніровачныя сухары высыпаць на талерку. Памачыць ялавічыну ў яйка - абкачаць у сухарах. Можна нават два разы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванага сома прамыць, разрабіць на паляндвіцу, прамыць і нарэзаць на кавалкі таўшчынёй 2 см.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Прамытыя і абсушаныя папяровым ручніком грудкі нарэзаць уздоўж напалову.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 141 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыць у прахалоднай вадзе, накрыць поліэтыленам і адбіць чым-небудзь з плоскім дном, напрыклад коўшыкам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 136 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Кавалак ялавічнага тоўстага краю, выразкі ці задняй нагі разрэзаць папярок валокнаў на кавалкі таўшчынёй 1,5-2 см,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць соус бешамель: разагрэць у сатэйніку пры сярэдняй тэмпературы сметанкавае масла і алей.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    З мяса, падрыхтаванага як для біфштэксу сечанага, пасыпанага невялікай колькасцю молатага перцу, сфармаваць аладкі авальнай формы таўшчынёй 7-8 мм, па адной штуцы на порцыю, пасаліць, намачыць у яйку і запаніраваць у белым паніраванні ці молатых прасеяных сухарах.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Мяса (тонкі край ці патыліцу) абмыць, ачысціць ад сухажылляў, нарэзаць лустачкамі і адбіць іх.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    У стэйкаў зрэзаць з краёў тлушч і злёгку адбіць да аднолькавай таўшчыні.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Адбітыя рамштэксы нацерці соллю і молатым чырвоным перцам, памачыць у алей, пакласці ў які-небудзь посуд, зачыніць і пакінуць у ім на гадзіну.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 128 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Мяса абмыць, ачысціць ад плёнак (з кавалка выдаліць костку) і разрэзаць папярок валокнаў на 4 кавалка.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя рамштэксы пасаліць, вельмі хутка абсмажыць абапал у гарачым тлушчы, затым пасыпаць перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Семечкі сланечніка дробна змалоць. У рондалі перамяшаць гарчыцу з жаўткамі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць бульбу і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Цукіні нарэзаць лустачкамі па 5 мм таўшчынёй.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну нарэжце парцыённымі кавалкамі, пасаліце, паперчыце, абсмажце на масле.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю нарэжце паўколамі. Рамштэксы пасаліце і паперчыце абапал.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 133 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры наразаем кубікамі, а зялёную цыбулю - кольцамі. Яркасць густу таматаў залежыць ад таго, які гатунак воцату выкарыстоўваецца.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 144 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Растапіць 1/3 сметанкавага масла, абсмажыць у ім рамштэксы з кожнага боку па 1 хвіліне.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы прамыем і нарэжам лустачкамі. Кумпяк, а таксама пятрушку дробна пасячэм, цыбулю нарэжам дробнымі кубікамі. Разагрэем сметанкавае масла і падсмажым на ім кумпяк з грыбамі, цыбуляй і пятрушкай.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 147 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыць, абсушыць. Патэльню разагрэць, растапіць масла, пакласці мяса, паставіць у разагрэтую духоўку (200 градусаў) і рыхтаваць па 5 хвілін з кожнага боку, каб ростбіф пакрыўся залацістай скарыначкай.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса адбіваюць абапал. На адлегласці 1 см надразаюць краі, соляць і смажаць у гарачым тлушчы. Асобна падрумяньваюць у тлушчы дробна нарэзаную цыбулю, змешваюць з чырвоным перцам, таматавым сокам і вадой, кладуць туды смажанае мяса і, накрыўшы вечкам, тушаць да паўгатовасці.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Выразку ачысціць ад плёнак, вышмараваць з усіх бакоў паловай масла, даць пастаяць 10 хвілін, затым нацерці соллю і перцам і абсмажыць на моцна разагрэтым грылі на працягу 5 хвілін, перагортваючы кавалак кожныя 30 сек. Змясціць у духоўку, разагрэтую да 90 С.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Спачатку рыхтуецца марынад: гародніну дробна наразаюць, дадаюць цукар, алей, перац і ўсё старанна змешваюць датуль, пакуль не пачне вылучацца гароднінны сок. У гатовы марынад паскладаць кавалачкі мяса і паставіць у прахалоднае месца на суткі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса наразаюць не вельмі тоўстымі кавалкамі. На адлегласці 1 см вакол надразаюць краі, соляць, пасыпаюць чорным перцам, паліваюць алеем і пакідаюць на 10-15 хвілін.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    У алеі патушыць нарэзаныя шампіньёны. Перамяшаць падрыхтаваныя грыбы з нарэзанай цыбуляй, перцам, цукіні і ростбіфам. Ёгурт перамяшаць з цытрынавым сокам, пасаліць, паперчыць, паліць салату і перамяшаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Выразку прамыць, ачысціць ад плёнак, перавязаць шпагатам. Алей, папрыку, гарчыцу, сечаны часнык, чорны молаты перац, соль перамяшаць у місцы. Падрыхтаваную выразку нацерці гэтай сумессю і паставіць у халадзільнік на 2 гадзіны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыць, абсушыць папяровай сурвэткай, пасыпаць соллю, перцам, сушоным кропам, нацерці хрэнам і пакласці ў халадзільнік на 12-24 гадзіны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэць духоўку да 220 С. Змяшаць соль і спецыі, пакласці мяса ў форму і нацерці спецыямі. Запякаць на працягу 20 хвілін, затым паліць сокамі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса (лепш паляндвічную частку, выразку) абмыць, выдаліць сухажыллі, вызваліць ад плёнак, абсушыць сурвэткай, пасаліць, паперчыць, цэлым кавалкам пакласці на разагрэтую з маслам тоўстую патэльню і злёгку абсмажыць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    На патэльню наліце алей, нагрэйце яго, пакладзіце мяса цэлым кавалкам і пастаўце ў добра разагрэтую духоўку. Смажце 10 хвілін, каб утварылася румяная хрумсткая скарыначка, затым пасаліце, паменшыце нагрэў і, часта паліваючы вылучыўшымся сокам, працягвайце смажыць яшчэ 15 хвілін.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса адбіваюць, надразаюць краі і соляць. Потым добра смажаць абапал і адкладаюць. Грыбы тонка наразаюць і смажаць у гэтым жа тлушчы разам з цёртай цыбуляй.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)