Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС З ЯЛАВІЧЫНЫ З СОУСАМ БЕШАМЕЛЬ

    Для соусу бешамель:

    -2 ст. л. сметанкавага масла

    -2 ст. л. алею

    -1/3 шкл. пшанічнай мукі

    -2,5 шкл. суцэльнага малака

    -соль 

    -свежазмелены перац

    Для рамштэксу:

    -4 рамштэксы з ялавічыны

    -ці 700 - 900 г ялавічнай паляндвіцы, разрэзаць на 4 часці

    -соль

    -свежазмелены перац

    -1,5 ст. пшанічнай мукі

    -2 г. л. разрыхляльніка

    -1 шкл. суцэльнага малака

    -2 вялікіх яйкі

    -алей, для смажання

    -нарэзаная кольцамі зялёная цыбуля, для вобмешку (па жаданні)

     

    1. Прыгатаваць соус бешамель:

    разагрэць у сатэйніку пры сярэдняй тэмпературы сметанкавае масла

    і алей.

    Дадаць муку і пасераваць,

    узбіваючы венцам, да аднастайнага стану

    і залацістага колеру, прыблізна 2 хвіліны.

    Уліць паступова малако

    і працягваючы змешваць, давесці да кіпення.

    Варыць, памешваючы, датуль, пакуль соус не згусне, 4 - 6 хвілін.

    Дадаць 2 - 3 г. л. солі і 1 г. л. перцу.

    2. Прыгатаваць рамштэкс: змясціць кавалкі ялавічыны паміж 2 пластамі плёнкі

    і адбіць кухонным малатком ці патэльняй таўшчынёй 3 - 5 мм.

    Заправіць багата соллю і перцам.

    3. Змяшаць у місцы муку, разрыхляльнік, 1 г. л. солі і 1 г. л. перцу. Узбіць у другой місцы яйка і малако.

    4. Абкачаць мяса спачатку ў паніровачнай сумясі,

    затым у яечнай сумесі і зноў у паніровачнай сумясі.

    5. Наліць у чыгунную патэльню прыблізна 2,5 см. алею

    і нагрэць да высокай тэмпературы.

    Тэмпература алею павінна быць 180°С.

    Пакласці на патэльню па адным рамштэксу

    і смажыць з двух бакоў на працягу 5 хвілін, да залацістага колеру.

    6. Раскласці рамштэксы па талерках, паліць соусам бешамель

    і пасыпаць зялёнай цыбуляй.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 229 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar