Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ З ПАПРЫКАЙ І ГАРОДНІНАЙ

    -ялавічная выразка - 1 кг

    -алей - 4 ст. л.

    -сушоная папрыка - 2 ст. л.

    -гарчыца - 3 ст. л.

    -сечаны часнык - 1 г. л.

    -чорны перац - 0,5 г. л.

    -соль

     

    Выразку прамыць, ачысціць ад плёнак, перавязаць шпагатам. Алей, папрыку, гарчыцу, сечаны часнык, чорны молаты перац, соль перамяшаць у місцы. Падрыхтаваную выразку нацерці гэтай сумессю і паставіць у халадзільнік на 2 гадзіны.

    Разагрэць на вялікай патэльні алей. Абсмажыць выразку з усіх бакоў да утварэння румянай скарыначкі, перакласці на бляху і паставіць у разагрэтую да 220°С духоўку. Рыхтаваць 20-25 хвілін.

    Для вызначэння гатовасці ростбіфа лепш за ўсё выкарыстоўваць мясны тэрмометр. Дастаць мяса з духоўкі, выдаліць шпагат, накрыць фальгой і пакінуць на 10 хвілін. Тонка нарэзаць, паліць ўтварыўшымся сокам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 219 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar