-мякаць ялавічыны -0.6 кг,
-морква - 3 шт,
-струкавая фасоль - 0.6 кг,
-бульба - 0.6 кг,
-мясны булён - 200 мл,
-маргарын - 40 г,
-алей - 4 ст.л.,
-пятрушка,
-молаты перац,
-соль.
Крок 1
Чысцім бульбу і адварваем яе да гатовасці ў падсоленай вадзе.
Крок 2
Фасоль і моркву наразаем дробна, абсмажваем на маргарыне,
пасля чаго, дадаем солі, перцу, булён
і тушым да поўнай гатовасці.
Далей зліваем вільгаць.
Крок 3
Мяса наразаем у выглядзе стэйкаў таўшчынёй не больш,
чым за 2 см, адбіваем, смажым на алеі з кожнага боку па 5 хвілін.
Дадаем соль, перац у самым канцы падрыхтоўкі мяса.
Крок 4
Як падаваць: на талерку кладзём рамштэкс,
побач бульбу з тушанай гароднінай,
і ўсё гэта пасыпаць сечанай зелянінай.
Таксама можна дадаць для ўпрыгожвання яшчэ
якой-небудзь гародніны, тыпу памідораў з салатай і г.д.
|