Паніровачныя сухары высыпаць на талерку.
Памачыць ялавічыну ў яйка - абкачаць у сухарах.
Можна нават два разы.
І смажыць на растопленым масле, але можна і на раслінным алеі - рамштэкс будзе святлей.
Тэмпературу нагрэву трымаць сярэднюю.
Высокая тэмпература тлушчу спаліць рамштэкс,
нізкая - растаўчэ паніровачную абалонку
і празмеры насыціць паніраванне тлушчам.
-часнык - 3 зубчыка
-алей аліўкавы - 3/5 шклянкі
-батат - 1,2 кг
-лісце салеры
Разагрэйце духоўку да 230 градусаў.
У блендары здрабніце часнык, алей,
чвэрць гарбатнай лыжкі солі да аднастайнай масы.
Батат нарэжце тонкімі кружочкамі і выкладзіце ў страву для запекання .
Дадайце часнычнае масла і добра перамяшайце.
Выкладзіце роўным пластом на бляху.
Запякайце да гатовасці і румянага колеру прыкладна 20-30 хвілін.
Разагрэйце пакінутае масла ў невялікай патэльні
і порцыямі абсмажце наструганыя сцеблы салеры
да хрумсткага стану прыкладна 30 секунд-1 хвіліну.
Перакладзіце на папяровы ручнік.
На талерку выкладзіце батат і зверху салеру.
Смажаныя кружкі батата ў часнычным масле з салерай - страва,
якую вам варта паспрабаваць.!
|