Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС З ЗАПЕЧАНЫМ БАТАТАМ

    Паніровачныя сухары высыпаць на талерку.

    Памачыць ялавічыну ў яйка - абкачаць у сухарах.

    Можна нават два разы.

    І смажыць на растопленым масле, але можна і на раслінным алеі - рамштэкс будзе святлей.

    Тэмпературу нагрэву трымаць сярэднюю.

    Высокая тэмпература тлушчу спаліць рамштэкс,

    нізкая - растаўчэ паніровачную абалонку

    і празмеры насыціць паніраванне тлушчам.

     

    -часнык - 3 зубчыка

    -алей аліўкавы - 3/5 шклянкі

    -батат - 1,2 кг

    -лісце салеры

     

    Разагрэйце духоўку да 230 градусаў.

    У блендары здрабніце часнык, алей,

    чвэрць гарбатнай лыжкі солі да аднастайнай масы.

    Батат нарэжце тонкімі кружочкамі і выкладзіце ў страву для запекання .

    Дадайце часнычнае масла і добра перамяшайце.

    Выкладзіце роўным пластом на бляху.

    Запякайце да гатовасці і румянага колеру прыкладна 20-30 хвілін.

    Разагрэйце пакінутае масла ў невялікай патэльні

    і порцыямі абсмажце наструганыя сцеблы салеры

    да хрумсткага стану прыкладна 30 секунд-1 хвіліну.

    Перакладзіце на папяровы ручнік.

    На талерку выкладзіце батат і зверху салеру.

    Смажаныя кружкі батата ў часнычным масле з салерай - страва,

    якую вам варта паспрабаваць.!

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar