Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ ЧЭРЧЭЛЯ

    -свініна парная - 1 кг

    - масла сметанкавае - 1 ст. л.

    -размарын - дробка

    -соль - па густу

     

    Мяса вымыць, абсушыць. Патэльню разагрэць, растапіць масла, пакласці мяса, паставіць у разагрэтую духоўку (200 градусаў) і рыхтаваць па 5 хвілін з кожнага боку, каб ростбіф пакрыўся залацістай скарыначкай. Затым пасаліць, пасыпаць размарынам і, часта паліваючы вылучыўшымся сокам, працягваць запякаць яшчэ 15 хвілін, але ўжо на невялікім агні. Гатовае мяса павінна застацца ўсярэдзіне сакавітым і ружовым. На гарнір падаваць тушаную садавіну ці несалодкі пудынг (можаце замяніць звычайнымі прэснымі аладкамі).

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 198 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar