Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС НА ГРЫЛІ З БУЛЬБАЧКАЙ І ЧЫРВОНАЙ ЦЫБУЛЯЙ

    -2 ст. лыжкі лісця арээгано, разарваных

    -2 зубчыка часныку, раздушаных

    -1/2 шклянкі (125 мл) белага віннага воцату

    -2 ст. лыжкі аліўкавага алею

    -700-800 г выразкі з ялавічыны, аздобленай

    -2 буйныя бульбіны, буйна нарэзаныя

    -2 вялікія чырвоныя цыбуліны, буйна нарэзаныя

    -1 шклянка лісця салаты-ракеты

    -цытрынавыя лустачкі, каб падаваць

     

    Для марынаду, змяшайце арэгано, часнык, воцат і алей.

    Змясціце стэйк на талерку і заліце паловай марынаду.

    Накрыць вечкам і астудзіць на працягу не меней 1 гадзіны.

    Адкладзіце пакінуты марынад.

    Тым часам, злёгку адварыць бульбу ў кіпячай, падсоленай вадзе

    на працягу 5 хвілін ці толькі да тых пор

    калі пачынае рыхтавацца звонку, але ўсё яшчэ сырая ўсярэдзіне.

    Зліце ваду і прамыйце, затым змясціце ў міску з цыбуляй

    і адкладзеным марынадам, перагортваючы асцярожна, каб пакрыць.

    Накрыць вечкам і адкласці на 20 хвілін.

    Нагрэйце змазаны мангал ці барбекю на сярэднім агні.

    Калі будзе досыць гарачым, прыгатуйце бульбу і цыбулю,

    паліваючы часта марынадам і перагортваючы адзін раз,

    на працягу прыкладна 15 хвілін

    ці да злёгку абсмажанага стану на ўсім працягу.

    Трымайце ў цяпле.

    Павялічце агонь да вялікага і вышмаруйце паўторна маслам.

    Калі будзе гарачым, рыхтаваць ялавічыну на працягу 6-7 хвілін

    з кожнага боку для сярэдняга прасмажвання

    ці да гатовасці на свой густ.

    Зняць з агню і пакінуць на 5 хвілін, затым нарэзаць.

    Падзеліце рамштэкс з ялавічыны, бульбу

    і цыбулю сярод сервіравальных талерак.

    Пасыпце лісцем салаты і падавайце з долькамі цытрыны.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar