Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 260 Паказана матэрыялаў: 251-260 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Прапусціць праз мясасечку варанае мяса, вяндліну і зеляніну пятрушкі, старанна перамяшаць з тварогавай масай, мякішам хлеба, яйкам, соллю і паніровачнымі сухарамі. |
Прапусціць гародніну 2 разы праз мясасечку, змяшаць з мясным фаршам, дадаць яйка, малако, спецыі, пасечаную зеляніну і добра вымесіць. |
Яйкі злёгку ўзбіць у місачцы з соллю і перцам. |
Вычышчаны часнык варыць у падсоленай вадзе 5 хвілін, затым выняць з рондаля. Маленькія лустачкі вяндліны абсмажыць з дробна нарэзанай цыбуляй у разагрэтым алеі на слабым агні. |
Мяса дробна нарэзаць, перасыпаць перцам і дробна нарэзанай цыбуляй, пасаліць па густу і пакінуць на 2-3 гадзіны, |
Цыбулю дробна пасекчы і злёгку абсмажыць на сметанкавым масле. Затым дадаць таматавую пасту, пасаліць, паперчыць, дадаць трохі мяснога булёна (можна дадаць таксама невялікую колькасць вады) і |
У місачцы ўзбіць відэльцам 1 яйка, дробку солі, дробку перцу, 1 сталовую лыжку халоднай вады. |
750 г бараніны прапусціць праз мясасечку, пасаліць. Дадаць чорны перац па густу, 2 нацёртыя на тарцы сырыя бульбіны, |
Цыбулю і хлеб дробна пасячэм (можна ў блендары, нават лепш), каб атрымаліся маленькія дробкі і размешваем з астатнімі прадуктамі. |
Свіную карэйку разрэжце па шырыні косткі на 8 катлет. Зачысціце костачкі, мякаць, зрэзаўшы пры неабходнасці лішні тлушч, злёгку адбіце. |
|