Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 260
    Паказана матэрыялаў: 51-100
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Мяса ачысціць ад плёнкі і тлушчу, нарэзаць кавалачкамі па 40 - 50 г, пасаліць, паперчыць, дадаць рэпчатую цыбулю, нарэзаную кольцамі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2016 | Комментарии (0)

    Мяса пасыпаць цукрам, соллю, чорным молатым перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 289 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2016 | Комментарии (0)

    Бараніну нарэжце тонкімі лустачкамі, пасаліце, паперчыце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2016 | Комментарии (0)

    Мяса антылопы (заднюю нагу) нарэзаць кавалачкамі па 30-40 г, пакласці ў гліняны чыгун, дадаць маяран, цім’ян, дробна нарэзаны востры струкавы перац, лаўровы ліст, соль.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2016 | Комментарии (0)

    Мякаць бараніны зачысціць ад грубых сухажылляў і разрэзаць на кавалачкі па 30-40 г.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 294 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.07.2016 | Комментарии (0)

    Напярэдадні пячэння мяса зачысціць ад костак і сухажылляў, абмыць, абсушыць, нацерці алеем, абкласці вычышчанай, нарэзанай кружкамі цыбуляй.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 309 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса - выразку, спінную і паяснічную часткі - пасыпаць соллю. перцам, пакласці ў сатэйнік ці бляху з вельмі гарачым тлушчам так, каб паміж кавалкамі мяса былі інтэрвалы не меней 0.5см, і абсмажыць на моцным агні да утварэння скарыначкі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Падыходныя кавалкі рыхтуюць з мякаці спінной часткі і паляндвічнай выразкі, зачышчаючы ад плёнак і сухажылляў.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Прыкладна за 10-15 гадзін мяса неабходна замарынаваць. Для марынаду змяшайце алей, часнык, чабор, соль і перац у невялікай місцы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 327 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Карэнні ачысцім, вымыем і пакрышым, як і шпік. Духоўку разагрэем да 220 градусаў.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 299 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Ростбіф пасаліць, паперчыць і запекчы ў духоўцы на працягу 35 хвілін.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса натрыце соллю і перцам. Зрабіце падоўжны надрэз на ўсю глыбіню кавалка, разгарніце яго і злёгку адбіце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 296 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну (паляндвіцу) нарэзаць на парцыённыя кавалкі папярок валокнаў, добра адбіць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 285 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную ад плёнак ялавічыну вытрымаць у астуджаным марынадзе на працягу 6 гадзін.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 276 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыць, зачысціць, абсушыць ільняной сурвэткай, пасаліць, паперчыць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры апарыць кіпенем, зняць з іх скуру, патушыць і працерці скрозь сіта, разагрэць алей, пакласці ў яго дробна насечаную цыбулю і перац і патушыць на слабым агні, дадаўшы атрыманую таматавую пасту і насечаныя масліны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 292 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Зеляніну памыць, страсянуць, і, выдаліўшы сцеблы, дробна пасекчы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 276 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць глыбокі надрэз па ўсёй даўжыні кавалка. Злучыць шпінат з дробна нарэзанай цыбуляй, тоўчаным часныком, перцам. Нашпігаваць гэтай сумессю мяса.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 293 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса прамываюць, запраўляюць соллю і перцам і абсмажваюць цалкам на патэльні ў разагрэтым сметанкавым масле да утварэння залацістай скарыначкі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 290 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтаваць толькі з сярэдзіны паляндвічнай часткі, адсякаючы мяса з часткай тоўстай косткі і тонкі канец паляндвіцы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса прамываюць, кладуць у глыбокі рондаль, дадаюць вычышчаную і нарэзаную кольцамі цыбулю, паліваюць алеем і пакідаюць у прахалодным месцы на 24 гадзіны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць 2-3 кг паляндвіцы, пасыпаць лустачкамі цыбулі (2-3 цыбуліны), абліць 1,5 шклянкамі алею, пакінуць на 1 суткі, перагортваючы і абліваючы алеем праз 3-4 гадзіны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Вялікі кавалак ялавічыны ад мяккай паляндвічнай часткі перавязаць ніткамі,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяккае мяса стане пікантней, калі падаць яго з часнычным соусам, запраўленым тонкім цытрынавым водарам - вытанчаны, апетытны ростбіф з ялавічыны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 344 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Сакавітае, вострае мяса з тонкім водарам пякучай гарчыцы - сапраўдны ангельскі ростбіф з ялавічыны

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 298 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Зеляніну і часнык дробна пасекчы, змяшаць з перцам, соллю і паніровачнымі сухарамі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нашпігаваць салам і часныком, абвязаць ніткай, пасаліць, паперчыць, пакласці ў рондаль, дадаць сметанкавае масла, моркву, нарэзаную тонкімі лустачкамі, абсмажыць з усіх бакоў.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 299 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Моркву ачысціць і нацерці на дробнай тарцы (з зубчыкамі). Зялёную цыбулю дробна парэзаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса прамываюць, соляць, перчаць і смажаць цэлым кавалкам з усіх бакоў у алеі да залацістай скарыначкі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 293 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыць, абсушыць з дапамогай сурвэткі. На бляху пакласці мяса, тлушчам угару, печ у гарачай духоўцы пры тэмпературы 250 градусаў (на вельмі моцным агні) на працягу 10 хвілін.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 300 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    З выразкі зняць плёнку, нажом зрабіць насяканні з аднаго боку. Вышмараваць ростбіф сумессю солі, перцу, алею і паловай нормы гарчыцы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 322 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Рэзкую траву прамыйце, абсушыце, нарэжце і змяшайце са здробненым часныком, гарчыцай, 4 ст. лыжкамі масла, соллю і перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    На 6 чалавек бяруць 1,5-2 кг мяса. Зрэзаць лішні тлушч, абцерці мяса з косткай ручніком, абвязаць ніткамі, нацерці соллю і пакласці на бляху, абліць маслам, падліць шклянку халоднай вады і паставіць у гарачую печ, падрумяніць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 332 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць гатовае мяса вострым тонкім нажом на лустачкі таўшчынёй у некалькі міліметраў.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 305 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэць духоўку да 200 °С. Лязам нажа пратыкнуць мяса і нашпігаваць яго часныком.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 299 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэйце духоўку да 200 градусаў. Бульбачку разрэжце напалову (дробную) ці на чатыры часткі (калі буйней).

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 325 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Часнык, размарын дробна нашаткаваць. Дадаць марскую соль, чорны перац. Перамяшаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 297 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Лустачкі ростбіфа раскласці на 4 вялікія талеркі. Цыбулю і радыску ачысціць, старанна вымыць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 274 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса вымыйце і насуха вытрыце сурвэткай. Часнык здушыце і змяшайце са сметанкавым маслам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Вымыць ростбіф, высушыць яго сурвэткай і, зрабіўшы нажом мноства адтулін на глыбіню 3-4 см, нашпігаваць часныком.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Наразаем дробна цыбулю і моркву і выкладваем у нашу пасудзіну. Туды ж кладзём лаўровыя лісты і курыныя кубікі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Кавалак мяса пакласці ў паліэтыленавы пакет і старанна адбіць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Пернікі пакрышыце, змяшайце з какосавай габлюшкай, разынкамі, заліце каньяком, дадайце трохі вады.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць марынад: злучыць ворчэстэрскі соус, гарчыцу і сечаны размарын у місцы з невялікай колькасцю аліўкавага алею, дадаўшы па дробцы солі і перцу.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца ў мікрахвалевай печы Мяса вымыць, абсушыць, нарэзаць парцыённымі кавалкамі таўшчынёй прыкладна з палец.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць ялавічыны нарэзаць парцыённымі кавалкамі, адбіць, паніраваць спачатку ў яйку, потым у сухарах,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса (тонкі ці тоўсты край, верхняя ці ўнутраная часткі задняй нагі) нарэзаць кавалкамі таўшчынёй 10 - 12 мм, адбіць,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    З тонкага ці тоўстага краю або верхняй ці ўнутранай часткі задняй нагі ялавічыны нарэзаць мяса папярок валокнаў лустамі таўшчынёй 10-12 мм,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 285 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць ялавічыны зачысціць ад сухажылляў, нарэзаць парцыённымі лустачкамі, адбіць, паперчыць, пасаліць, даць пастаяць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 291 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну (выразку) памыць, зачысціць ад сухажылляў, нарэзаць кавалкамі таўшчынёй 1 - 1,5 см і адбіць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 305 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)