Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ФАРШАВАНЫ РОСТБІФ

    -ялавічына (выразка, тоўсты ці тонкі край) - 1 кг

    -соль

    -перац молаты

    -масла топленае - 100 г

    -цыбуля рэпчатая - 30 г

    -вяндліна - 150 г

    -гарох сушоны - 40 г

    -мука пшанічная - 40 г

    -булён - 250 г

    -яйка - 3 шт.

    -зеляніна пятрушкі

     

    Мяса натрыце соллю і перцам.

    Зрабіце падоўжны надрэз на ўсю глыбіню кавалка,

    разгарніце яго і злёгку адбіце.

    Дробна сечаную цыбулю спасеруйце на частцы масла.

    Дадайце дробна нарэзаныя вяндліну, зеляніну і вараны гарох,

    убіце яйкі.

    Добра размяшайце.

    Атрыманым фаршам начыніце ростбіф,

    краі разрэзу змацуеце шпількамі.

    Абсмажце ростбіф на пакінутым масле абапал,

    дадайце булён і тушыце да мяккасці.

    Выміце ростбіф, а ў ўтварыўшыйся булён дадайце падсушаную муку,

    разведзеную часткай булёна,

    і, увесь час памешваючы, праварыце на слабым агні.

    Працэдзіце. Пакладзіце ў соус мяса, выгрэйце.

    Падайце, нарэзаўшы папярок лустачкамі, са смажанай бульбай

    ці клёцкамі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 298 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar