Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КІТАЙСКІ РОСТБІФ

    -ялавічына - 1.5 кг

    -часнык - 2 долькі

    -кітайскі парашок 5 спецый - 0.5 г. л.

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - 0.25 г. л.

    -бульба - 8 шт.

    -грыбы сушоныя - 12 шт.

     

    Разагрэць духоўку да 200 °С.

    Лязам нажа пратыкнуць мяса і нашпігаваць яго часныком.

    Змяшаць парашок са спецый, 1 г. лыжку солі і перцу

    і нацерці гэтай сумессю мяса.

    Пакласці яго на бляху і запякаць у духоўцы на працягу 45 хвілін, час

    ад часу перагортваючы мяса і паліваючы яго вылучыўшымся сокам.

    Сварыць бульбу ў падсоленай вадзе.

    Зліць ваду, злёгку астудзіць і нарэзаць.

    Дадаць разам з грыбамі да свініны і запякаць яшчэ 15 хвілін.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 302 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar