-600 г бараніны,
-200 г грыбоў,
-400 г салодкага зялёнага перцу,
-80 г топленага масла,
-20 г солі,
-20 г цукру,
-чорны горкі молаты перац - па густу.
Мяса пасыпаць цукрам, соллю, чорным молатым перцам.
Грыбы перабраць і прамыць, буйныя нарэзаць на 2 - 4 часці,
нанізаць на шампуры, чаргуючы салодкі перац, мяса, грыбы.
Прыгатаваны шашлык вышмараваць топленым маслам
і смажыць над распаленымі вуглямі, паварочваючы час
ад часу шампуры і сочачы за тым, каб мяса, грыбы
і перац не падгарэлі.
Гатовы шашлык пакласці на вымытае лісце вінаграда ці бука.
|