Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА-ПАЛЯЎНІЧАМУ

     -600 г бараніны,

    -200 г грыбоў,

    -400 г салодкага зялёнага перцу,

    -80 г топленага масла,

    -20 г солі,

    -20 г цукру,

    -чорны горкі молаты перац - па густу.

    Мяса пасыпаць цукрам, соллю, чорным молатым перцам.

    Грыбы перабраць і прамыць, буйныя нарэзаць на 2 - 4 часці,

    нанізаць на шампуры, чаргуючы салодкі перац, мяса, грыбы.

    Прыгатаваны шашлык вышмараваць топленым маслам

    і смажыць над распаленымі вуглямі, паварочваючы час

    ад часу шампуры і сочачы за тым, каб мяса, грыбы

    і перац не падгарэлі.

    Гатовы шашлык пакласці на вымытае лісце вінаграда ці бука.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (22.07.2016)
    Праглядаў: 289 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar