-ялавічына - 1.2 кг
-алей сланечнікавы – 20 мл
Для марынаду:
-агуркі салёныя – 100 г
-воцат – 400 г
-морква – 40 г
-цыбуля рэпчатая – 80 г
-лаўровы ліст – 2 шт.
-перац чорны – 15 гарошын
-гваздзічка – 5 шт.
-маянэз – 250 г
-карнішоны марынаваныя – 150 г
-карыца - па густу
-соль - па густу
Вычышчаную ад плёнак ялавічыну вытрымаць
у астуджаным марынадзе на працягу 6 гадзін.
Затым выкласці ў сатэйнік з тлушчам і ў духоўцы давесці да гатовасці,
перыядычна перагортваючы.
Астудзіць, нарэзаць тонкімі лустачкамі, паскладаць
на авальную талерку, упрыгожыць салатай, зялёным гарошкам.
Асобна ў соусніку падаць маянэз
з дробна нарэзанымі марынаванымі карнішонамі.
|