Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ ХАЛОДНЫ

    -ялавічына - 1.2 кг

    -алей сланечнікавы – 20 мл

    Для марынаду:

    -агуркі салёныя – 100 г

    -воцат – 400 г

    -морква – 40 г

    -цыбуля рэпчатая – 80 г

    -лаўровы ліст – 2 шт.

    -перац чорны – 15 гарошын

    -гваздзічка – 5 шт.

    -маянэз – 250 г

    -карнішоны марынаваныя – 150 г

    -карыца - па густу

    -соль - па густу

     

    Вычышчаную ад плёнак ялавічыну вытрымаць

    у астуджаным марынадзе на працягу 6 гадзін.

    Затым выкласці ў сатэйнік з тлушчам і ў духоўцы давесці да гатовасці,

    перыядычна перагортваючы.

    Астудзіць, нарэзаць тонкімі лустачкамі, паскладаць

    на авальную талерку, упрыгожыць салатай, зялёным гарошкам.

    Асобна ў соусніку падаць маянэз

    з дробна нарэзанымі марынаванымі карнішонамі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar