Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС

    -ялавічына – 120 г

    -яйкі – 1 шт.

    -малако – 20 мл

    -сухары – 20 г

    -сала топленае – 30 г

    -масла сметанкавае – 30 г

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -ці зеляніна кропу - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -соль - па густу

     

    Мяса (тонкі ці тоўсты край, верхняя ці ўнутраная часткі задняй нагі)

    нарэзаць кавалкамі таўшчынёй 10 - 12 мм, адбіць, пасыпаць соллю

    і перцам, памачыць у льезоне, запаніраваць у сухарах

    і абсмажыць у разагрэтым да 140 - 150° C тлушчы.

    Падаваць да стала са смажанай бульбай ці гароднінным гарнірам,

    паліць растопленым маслам і пасыпаць сечанай зелянінай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar