Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ АД ДЖЭЙМІ ОЛІВЕРА

    -2 ст. л. ворчэстэрскага соусу

    -2 ст. л. невострай крупчастай гарчыцы

    -некалькі галінак размарына, з дзвюх абарваць лісце і дробна пасекчы

    -аліўкавы алей

    -3 зубчыка часныку, ачысціць і раздушыць

    -3 кг ялавічыны (тоўсты край)

    -2 ст. л. вадкага мёда

    -соль

    - перац

     

    1. Прыгатаваць марынад: злучыць ворчэстэрскі соус, гарчыцу

    і сечаны размарын у місцы з невялікай колькасцю аліўкавага алею,

    дадаўшы па дробцы солі і перцу.

    Памешваючы, дадаць у масу часнык.

    Адлучыць прыкладна чвэрць марынаду

    і нацерці ім з усіх бакоў кавалак ялавічыны.

    Пакінуць пры пакаёвай тэмпературы прыкладна на 1,5 гадзіны,

    каб рэзкія затаўкі ўвабраліся.

    2. Калі мяса замарынуецца, уключыць духоўку на поўную магутнасць.

    Пакласці ялавічыну на бляху і паставіць у разагрэтую духоўку.

    3. Праз 20 хвілін трэба будзе пакрыць ялавічыну пакінутым марынадам.

    Узяць пучок размарына і, выкарыстоўваючы яго як пэндзлік,

    шчодра нашмараваць марынадам мяса. Ізноў прыбраць мяса ў духоўку.

    Адразу ж паменшыць тэмпературу да 160 С і запякаць каля 2 гадзін,

    паліваючы вылучыўшымся сокам,

    каб утварылася цудоўная падрумяненая скарыначка.

    4. Прыкладна за 15 хвілін да канца гатавання ўнесці апошнюю рыску:

    нашмараваць мяса мёдам так,

    каб ён патрапіў ва ўсе зморшчынкі і поры.

    Ад гэтага скарыначка стане раскошнай, глянцавай і вельмі цёмнай.

    Калі пераканаецеся, што мяса цалкам гатова, пакласці яго на дошку

    і, перш чым нарэзаць, даць паляжаць.

    ДАРЭЧЫ:

    падавайце ростбіф з запечанымі ў духоўцы морквай,

    цэлымі галоўкамі часныку і цыбулі-шалот.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar