-ростбіф - 200 г
-цыбуліны маладыя - 3 шт.
-радыска - 4 шт.
-воцат вінны - 1 ст. лыжка
-соль - па густу
-перац белы молаты - па густу
-семечкі гарбузовыя - 1 ст. лыжка
-алей гарбузовы - 1 ст. лыжка
-алей сланечнікавы - 1 ст. лыжка
Лустачкі ростбіфа раскласці на 4 вялікія талеркі.
Цыбулю і радыску ачысціць, старанна вымыць.
Цыбулю нарэзаць тонкімі кольцамі, радыску спачатку
нарэзаць тонкімі кружочкамі, а затым тоненькай саломкай.
Гарбузовыя семечкі абсмажыць на сухой патэльні на сярэднім агні,
памешваючы.
Воцат змяшаць з соллю і перцам. Дадаць алей.
Заліць соусам цыбулю, радыску і гарбузовыя семечкі
і пакласці на лустачкі ростбіфа. Падаваць з хлебам.
|