Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ ТРАДЫЦЫЙНЫ

    Мяса вымыць, зачысціць, абсушыць ільняной сурвэткай,

    пасаліць, паперчыць.

    Можна за некалькі гадзін да падрыхтоўкі абкласці дробна нарэзанымі

    морквай, цыбуляй, карэннямі, часныком.

    Перад падрыхтоўкай абкладку падтрасаюць.

    Мяса вышмараваць сметанкавым маслам

    ці алеем і паставіць у духоўку.

    Спачатку на моцны агонь - на 20 хвілін,

    потым на сярэдні - на ўвесь пакінуты час (прыкладна на гадзіну).

    Кожныя 20 хвілін паліваць утварыўшымся сокам.

    Смажыць да утварэння румянай скарыначкі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 249 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar