Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ЗВЫЧАЙНЫЯ

    -1000 г бараніны,

    -200 г рэпчатай цыбулі,

    -30 мл 3% воцату,

    -1/2 г. лыжкі цукру,

    -соль,

    -перац - па густу,

    -50 г зялёнай цыбулі,

    -100 мл шашлычнага соусу.

    Мяса ачысціць ад плёнкі і тлушчу, нарэзаць кавалачкамі па 40 - 50 г,

    пасаліць, паперчыць, дадаць рэпчатую цыбулю, нарэзаную кольцамі.

    Усё перакласці ў эмаляваны посуд, да воцату дабавіць цукар,

    размяшаць і заліць гэтым растворам мяса. Пакласці на мяса груз і

    марынаваць у халодным месцы каля сутак. Калі мяса замарынуецца,

    ачысціць яго ад цыбулі, насадзіць на шампуры шчыльна адзін

    да аднаго, прымяць і смажыць над распаленымі вуглямі,

    увесь час паварочваючы, каб на шашлыку ўтварылася румяная

    скарыначка, а ўсярэдзіне мяса заставалася ружовым.

    Падчас пячэння шашлык увесь час апырскваць марынадам.

    Падаваць шашлык рэкамендуецца на летняй талерцы,

    паліваць шашлычным соусам. Асобна рассыпісты рыс змяшаць

    з падрумяненай у масле дробна нарэзанай рэпчатай цыбуляй,

    а таксама пакласці кавалачкі марынаванай рэпчатай цыбулі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (22.07.2016)
    Праглядаў: 256 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar