Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ЧАСНЫЧНЫ РОСТБІФ

    Сапраўдны ангельскі рэцэпт не пакіне абыякавым мясаедаў.

    Сакавіты ростбіф выдатна спалучаецца з любым гарнірам

    ці будзе папулярным у якасці другой стравы на вашым стале.

     

    -1-1,5 кг мяса без костак (лепш выразка)

    -1 ст. л. аліўкавы алей

    -5 зубчыкаў часныку, здрабніць

    -1 г. л. свежага чабора

    -1 г. л. буйнай солі

    -1 г. л. чорнага перцу

     

    Прыкладна за 10-15 гадзін мяса неабходна замарынаваць.

    Для марынаду змяшайце алей, часнык, чабор, соль

    і перац у невялікай місцы.

    Цэлы кавалак мяса добранька натрыце марынадам

    і шчыльна загарніце ў харчовую плёнку.

    У такім выглядзе прыбярыце мяса ў халадзільнік

    (не маразільнік!) да падрыхтоўкі.

    Каб прыгатаваць ростбіф, разагрэйце духоўку да 300 градусаў.

    Мяса разгарніце і выкладзіце ў невялікую жароўню ці маленькую бляху.

    Калі марынад застаецца на харчовай плёнцы,

    збярыце яго лыжкай і зноў вырабіце на мяса.

    Пастаўце жароўню з мясам у духоўку

    і запякайце прыкладна па 7 хвілін на кілаграм.

    Напрыклад, для кавалка вагай 1,5 кг час падрыхтоўкі 10 хвілін.

    Потым выключыце агонь і пакіньце мяса ўсярэдзіне,

    не выключаючы духоўку яшчэ хвілін на 20.

    Калі вы любіце добра прапражанае мяса,

    то проста павялічце час падрыхтоўкі да поўнай гатовасці.

    Гатовы ростбіф выміце з духоўкі,

    дайце яму ледзь астыць і нарэжце тонкімі лустачкамі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 328 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar