Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ З ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ ПА-ТАСКАНСКУ

    -ростбіф - 200 г

    -часнык - 20 г

    -размарын - 10 г

    -соль марская - 3 г

    -аліўкавы алей - 15 г

    -булён цялячы - 100 г

    -кубік курыны - 5 г

    -гарошак - 100 г

    -бекон - 20 г

    -соль - 1 г

    -перац - 1 г

     

    Часнык, размарын дробна нашаткаваць.

    Дадаць марскую соль, чорны перац. Перамяшаць.

    Атрыманай сумессю нацерці і нашпігаваць ростбіф.

    У сатэйніку абсмажыць ростбіф з усіх бакоў на сярэднім агні.

    Дадаць булён і кубік .

    Тушыць да гатовасці, увесь час перагортваючы ростбіф.

    У сатэйніку абсмажыць бекон да стану чыпса.

    Дадаць гарошак, булён, соль, тушыць да гатовасці.

    Пры падачы з ростбіфа адрэзаць порцыю 2-3 кавалка таўшчынёй

    да 1см. Разагрэць.

    Паліць соусам, у якім тушыўся ростбіф.

    Гарніраваць гарошкам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 299 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar