-ростбіф - 200 г
-часнык - 20 г
-размарын - 10 г
-соль марская - 3 г
-аліўкавы алей - 15 г
-булён цялячы - 100 г
-кубік курыны - 5 г
-гарошак - 100 г
-бекон - 20 г
-соль - 1 г
-перац - 1 г
Часнык, размарын дробна нашаткаваць.
Дадаць марскую соль, чорны перац. Перамяшаць.
Атрыманай сумессю нацерці і нашпігаваць ростбіф.
У сатэйніку абсмажыць ростбіф з усіх бакоў на сярэднім агні.
Дадаць булён і кубік .
Тушыць да гатовасці, увесь час перагортваючы ростбіф.
У сатэйніку абсмажыць бекон да стану чыпса.
Дадаць гарошак, булён, соль, тушыць да гатовасці.
Пры падачы з ростбіфа адрэзаць порцыю 2-3 кавалка таўшчынёй
да 1см. Разагрэць.
Паліць соусам, у якім тушыўся ростбіф.
Гарніраваць гарошкам.
|