Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 7
    Гасцей: 7
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ ПА-АМЕРЫКАНСКУ

    -кавалак ялавічыны без костак, прыкладна 1-1,5 кг,

    пры неабходнасці яго можна абвязаць вяроўкай

    у выглядзе бруска, каб надаць яму ўшчыльненую форму,

    -1 буйная цыбуліна,

    -1 морква,

    -3 лаўровых ліста,

    -3 курыных кубіка,

    -2-3 г.л. душанага часныку,

    -1 ст.л. маянэза,

    -1-2 г.л. крухмала.

     

    Наразаем дробна цыбулю і моркву і выкладваем у нашу пасудзіну.

    Туды ж кладзём лаўровыя лісты і курыныя кубікі.

    Накрываем рашоткай.

    Заліваем вадой да рашоткі, так,

    каб верхняя частка яе засталася вышэй узроўня вады.

    Калі ёсць, то добра дадаць 1 г.л. "GRAVY MASTER"

    ці любога іншага булённага соусу.

    Зараз кладзём на рашотку кавалак мяса.

    Абшмароўваем яго часныком, перчым і па жаданні абшмароўваем

    маянэзам ( калі запякаць без маянэза утворыцца скарыначка).

    Ставім у разагрэтую духоўку спачатку на моцны агонь на 20 хвілін,

    потым агонь памяншаем да сярэдняга

    і смажым яшчэ 1 гадзіну 20 хвілін - 1 гадзіну 30 хвілін.

    Калі вада выкіпе, то даліць падчас гатавання

    (звычайна гэтага рабіць не даводзіцца).

    Вымаем ростбіф з духоўкі і перакладаем яго на плоскую талерку.

    Адразу рэзаць нельга - выцячэ сок. Даць яму пастаяць хвілін 10.

    Тым часам робіцца падліўку: перакладаем змесціва нашай пасудзіны

    ( цыбулю з морквай) у коўшык, вымаем лаўрушку, дадаем трохі вады

    і ставім на самы павольны агонь.

    Разводзім крухмал з маленькай колькасцю вады, так,

    каб ён растварыўся, і выліваем у коўшык.

    Варым памешваючы да закіпання і яшчэ трохі пасля закіпання.

    Наразаем яго на лустачкі і выкладваем на талерку,

    зверху заліваем падліўкай.

    Падаваць можна з гароднінай, бульбачкай ці з рысам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 261 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar