- ялавічына (паляндвіца) - 1.5 кг
- шпінат (замарожаны) – 250 г
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- часнык - 1 зубок
- перац - 1 г. л.
- партвэйн - 2 г. л.
- сметанкавае масла - 1 г. л.
- соевы соус (слабасалены) - 1 г. л.
- пшанічная мука - 1 г. л.
- вада – 50 г.
Зрабіць глыбокі надрэз па ўсёй даўжыні кавалка.
Злучыць шпінат з дробна нарэзанай цыбуляй,
тоўчаным часныком, перцам.
Нашпігаваць гэтай сумессю мяса.
Перавязаць мяса аборкай.
Рыхтаваць пры сярэдняй магутнасці з разліку 7-10 хвілін на 500 г мяса.
За гэты час некалькі разоў павярнуць.
Па канчатку падрыхтоўкі даць пастаяць некаторы час.
Для падрыхтоўкі соусу змяшаць астатнія інгрэдыенты
і рыхтаваць 3-4 хвіліны пры поўнай магутнасці.
Падаваць мяса нарэзаным і палітым соусам, на гарнір - гародніна.
|