Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ “ПА ДЖЭНТЛЬМЕНСКУ"

    -мяса - 2 кг

    -віно чырвонае - 200 г

    -цыбуліны - 2-3 шт

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -масла сметанкавае - 50 г

    -яйкі - 2 шт

    -малако - 0.5 шклянка

    -мука - 1 шклянка

    -зеляніна - 1 пучок

     

    Вымыць ростбіф, высушыць яго сурвэткай і, зрабіўшы нажом мноства

    адтулін на глыбіню 3-4 см, нашпігаваць часныком.

    Мяса пасаліць, паперчыць, абліць віном і даць яму пастаяць

    у гэтым віне на працягу 2 гадзін.

    З яйкаў, малака і мукі прыгатаваць вадкае цеста і памачыць у яго мяса.

    Разагрэць духоўку, пакласці мяса на змазаную маслам бляху

    і абсмажыць спачатку на моцным агні, а затым зменшыць

    і тушыць да гатовасці на маленькім агні,

    увесь час паліваючы яго віном.

    Выкласці гатовы ростбіф на летнюю талерку

    і пасыпаць нарэзанай зелянінай.

    Цыбулю дробна парубіць, абсмажыць на сметанкавым масле, затым

    дадаць чырвонае віно і сок, які ўтварыўся пры смажанні ростбіфа.

    Пры неабходнасці загусціць соус падсмажанай мукой.

    Соус падаваць асобна.

    Існуе яшчэ адзін варыянт падрыхтоўкі ростбіфа.

    Падрыхтаваўшы мяса і памачыўшы яго ў цеста,

    смажыць не на блясе, а на рашотцы.

    Бляху ж паставіць уніз, каб не губляць сок,

    які ўтвараецца пры смажанні.

    Такі спосаб асабліва добра, калі ваша духоўка абсталявана грылем.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 275 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar