Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫК З ПЕЛЕНГАСА

     -бараніна - 640 г

    -рэпчатая цыбуля - 80 г

    -памідоры - 600 г

    -барбарыс – 8 г

    -соль - па густу

    -перац- па густу

    -зеляніна - па густу.

    Мякаць бараніны зачысціць ад грубых сухажылляў

    і разрэзаць на кавалачкі па 30-40 г.

    Пасаліць, пасыпаць перцам, дробна нарэзанай цыбуляй,

    зелянінай, перамяшаць, шчыльна паскладаць у эмаляваны посуд

    і пакінуць на 4-6 гадзін на холадзе.

    Кавалачкі мяса нанізаць на шампуры са свежымі памідорамі

    і кружочкамі рэпчатай цыбулі, смажыць над вуглямі 15-20 хвілін,

    паварочваючы шампуры.

    Падаць у гарачым выглядзе на шампурах,

    да шашлыка асобна пакласці барбарыс і іншую зеляніну.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.07.2016)
    Праглядаў: 295 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar