-бараніна - 640 г
-рэпчатая цыбуля - 80 г
-памідоры - 600 г
-барбарыс – 8 г
-соль - па густу
-перац- па густу
-зеляніна - па густу.
Мякаць бараніны зачысціць ад грубых сухажылляў
і разрэзаць на кавалачкі па 30-40 г.
Пасаліць, пасыпаць перцам, дробна нарэзанай цыбуляй,
зелянінай, перамяшаць, шчыльна паскладаць у эмаляваны посуд
і пакінуць на 4-6 гадзін на холадзе.
Кавалачкі мяса нанізаць на шампуры са свежымі памідорамі
і кружочкамі рэпчатай цыбулі, смажыць над вуглямі 15-20 хвілін,
паварочваючы шампуры.
Падаць у гарачым выглядзе на шампурах,
да шашлыка асобна пакласці барбарыс і іншую зеляніну.
|