Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ

    -мяса тоўстага ці тонкага краю - 800-1000 г

    -алей - 1 ст. лыжка

    -соль - па густу

    -цыбуля - 40 г

    -сала - 30 г

    -масла - 30 г

     

    Напярэдадні пячэння мяса зачысціць ад костак і сухажылляў, абмыць,

    абсушыць, нацерці алеем, абкласці вычышчанай,

    нарэзанай кружкамі цыбуляй.

    Вынесці ў халоднае месца.

    На наступны дзень выдаліць цыбулю, надаць мясу патрэбную форму,

    шчыльна абвязаць шпагатам, як вяндлінны рулет.

    Хутка абсмажыць на разагрэтым сале.

    Уставіць у гарачую духавую шафу, паліць салам

    і смажыць прыкладна 20 хвілін.

    У канцы пячэння заліць растопленым маслам, пасаліць.

    Падсмажыць так, каб мяса ўсярэдзіне засталося ружовым,

    а пры праколванні вылучала чырвоны сок.

    Астудзіць. Нажом выдаліць з паверхні застыўшы соус

    і незадоўга да падачы нарэзаць тонкімі лустамі папярок валокнаў.

    Паскладаць на доўгую парцалянавую ці металічную талерку,

    упрыгожаную лісцем зялёнай салаты ці ліставой капустай.

    Падаць з вострым халодным соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 310 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar