Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 12
    Гасцей: 12
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ "РАЗЫНАЧКА"

    -ялавічына - 800 г

    -масла сметанкавае - 5 ст. лыжак

    -часнык - 2 зубчыка

    -булён мясны - 2 кубіка

    -цыбуля зялёная - па густу

    -зеляніна кропу - па густу

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -зеляніна базіліка - па густу

    -зеляніна кінзы - па густу

    -рыс - 300 г

    -соус чылі - 1 ст. лыжка

    -джэм клубнічны - 1 г. л. -

    воцат - 1 г. л.

    -перац чорны молаты - па густу

    -соль - па густу

     

    Мяса вымыйце і насуха вытрыце сурвэткай.

    Часнык здушыце і змяшайце са сметанкавым маслам.

    Гэтай сумессю абшмаруйце мяса, затым змесціце яго ў духоўку

    і смажце на працягу 15 хвілін.

    Затым мяса пасаліце, паперчыце і змесціце ў духоўку яшчэ на 15 хвілін.

    Рыс абсмажце ў сметанкавым масле, заліце ½ л булёна

    і тушыце на сярэднім агні 20-30 хвілін.

    Зялёную цыбулю парэжце і абсмажце на сметанкавым масле.

    Дадайце да цыбулі ¼ л булёна, праварыце соус на павольным агні,

    затым дадайце да яго клубнічны джэм, воцат і соус чылі.

    Запраўце рыс соусам з зелянінай.

    Перад падачай да стала выкладзіце ростбіф на талерку,

    а на гарнір - рыс.

    Зверху ростбіф пасыпце сумессю з дробна пасечанай пятрушкі, кінзы

    і базіліка.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar