-ялавічына - 2 кг мякаці
-цыбуля рэпчатая - 600 г
-партвэйн - 200 г
-булён - 200 г
-базілік - 1 пучок
-маяран - 1 пучок
-таматавая паста "Памідорка" - 1 ст. лыжка
-воцат 3%-ы - 2 ст. лыжкі
-алей - 9 ст. лыжак
-гарчыца вострая - 2 ст. лыжкі
-часнык - 3 зубчыка
-перац чорны молаты,
-соль
Рэзкую траву прамыйце, абсушыце, нарэжце і змяшайце са
здробненым часныком, гарчыцай, 4 ст. лыжкамі масла, соллю і перцам.
Вышмаруйце мякаць атрыманай сумессю.
Фальгу вышмаруйце маслам, пакладзіце на яе мяса, загарніце
і запякайце ў духоўцы на працягу 1 гадзіны пры тэмпературы 250 °С.
Цыбулю разрэжце на чвэртачкі і падсмажце ў 4 ст. лыжках масла.
Дадайце тамат-пасту і воцат, уліце партвэйн і булён,
пасаліце, паперчыце і тушыце.
Атрыманы соус падавайце разам з нарэзаным ростбіфам.
|